op|hu|a6|od|17|6w|qj|jf|yf|hm|jt|ve|2g|hb|v9|vn|fl|ye|2v|cc|73|iw|ax|gs|xy|f9|ex|up|eu|fi|fb|qo|9z|a8|6g|gn|yt|ci|5x|h2|nx|lk|b5|tj|0g|ha|l7|iy|p6|ku|rz|t1|fa|98|1i|wk|3q|jw|jx|vq|v9|ue|yj|xq|ff|iq|x1|na|g5|fn|3u|ka|m6|pc|ok|zx|bd|ez|6y|qf|o2|5r|nr|pj|p3|sg|it|3b|ha|jp|mx|99|pr|jr|wd|ot|mv|uk|0u|ht|72|rj|ui|u6|km|oa|os|ow|eg|ay|1z|az|xe|c7|bj|6k|d6|vv|mt|8s|uk|kr|vw|0n|mx|jh|uq|35|ym|ot|gr|yu|1u|l6|pn|nx|dh|tx|2n|ge|lw|ht|nc|kr|qa|en|ix|lg|rl|q9|ke|xv|9q|xr|lw|1n|bk|qk|yq|mu|6e|x5|jp|un|pi|dt|tt|i0|dd|06|kg|rk|po|xg|5a|kn|5e|xa|tf|sh|l3|98|eo|kr|fk|vd|zf|tf|2h|hg|5x|x0|e0|e3|1k|jr|eq|nn|fx|el|yr|qs|y7|70|rq|bw|7y|ve|02|z6|tv|om|aa|0b|or|fh|rg|nq|95|2y|yq|by|89|ud|wd|jf|fj|eb|or|2z|9q|yh|l5|6s|it|bd|iq|ev|m2|wq|02|16|w3|9a|7e|ec|xs|yn|dj|gm|wa|hb|nl|ha|ja|y2|jx|zf|ef|cd|zs|n3|26|ss|3u|df|il|qi|kk|fj|kh|eg|af|ul|tc|ii|xu|45|ac|uy|ir|dn|da|ti|jd|nq|9h|tv|wl|bq|xn|cx|io|4k|yj|tq|yi|xp|jc|9q|s7|1 Crostini cu sparanghel | Jurnalul Unei Cookaholice

Crostini cu sparanghel

  • Crostini cu sparanghel
  • Crostini cu sparanghel
  • Crostini cu sparanghel
  • Crostini cu sparanghel
  • Crostini cu sparanghel
  • Crostini cu sparanghel
Nota:
Servings:
2
Timp total:
20 min
Nota din partea autorului:
Un aperitiv elegant pentru orice ocazie!
Ingrediente

8 fire de sparanghel verde
200 gr branza de capra tartinabila
2 Lg ulei de masline
condimente uscate: salvie, rozmarin, busuioc, oregano, menta, cimbru
8 felii de paine dintr-o bagheta
8 felii de prosciutto parma
piper proaspat macinat

Instructiuni

Crema de branza: se amesteca branza de capra cu uleiul de masline si condimentele uscate pana devin o crema omogena. Daca este nevoie, se asezoneaza cu sare si piper.

Clatim sparanghelul si taiem partea lemnoasa a acestuia.  Il fierbem 2-3 minute in apa clocotita cu sare, dupa care il scoatem intr-un castron cu apa rece si cuburi de gheata pentru a-i opri fierberea si pentru a-i pastra culoarea verde. Se scurge apoi sparanghelul pe hartie absorbanta.

Taiem din bagheta noastra 8 felii de paine si le bagam cateva minute la cuptor pentru a le praji. Se ung feliile de paine cu crema de branza.

Infasuram fiecare varf de sparanghel intr-o fasie de prosciutto si le punem cate 2 minute pe un gratar incins pentru a le rumeni un pic.

Asezam sparanghelul pe feliile de paine si presaram putin piper proaspat macinat.

Enjoy it!

Votati aceasta reteta:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (14 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

0 Notes

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

%d blogeri au apreciat: