Popsicle cu capsuni si prosecco
iulie 3rd, 2016
Pentru marinata:
2 linguri sos de soia
2 linguri ulei de susan
o lingura sos teriyaki
o lingurita pasta chilli
o lingura zeama de lamaie
400 gr muschi de vita
400 gr legume congelate amestec pentru wok
250 gr noodles
un cub de unt
o lingura ulei de susan
100 gr sos picant de rosii
Pentru aceasta reteta trebuie sa incepem cu marinata pentru carne. Amestecam toate ingredientele pentru aceasta si taiem carnea in fasii cat mai subtiri. Punem bucatile de carne peste marinata, amestecam si bagam la frigider pentru cateva ore sau peste noapte.
Intr-un wok se incinge o lingura de ulei de susan si se prajeste carnea pe ambele parti, cam 4-5 minute, apoi o scoatem pe o farfurie. Intre timp punem la fiert noodles, conform instructiunilor de pe ambalaj.
In wok se pune untul, o lingura de ulei de susan si se adauga legumele. Cand acestea sunt gata, se pune carnea si sosul picant, se amesteca bine si se adauga si noodles. Dupa ce am amestecat bine toate ingredientele puteti gusta si, daca doriti mai sarata, va recomand sa puneti putin sos de soia. Absolut delicios!
Enjoy it!
0 Notes