Popsicle cu capsuni si prosecco
iulie 3rd, 2016
Pentru 8 waffles:
125 grame unt
150 grame faina
75 grame zahar
75 ml lapte
un plic praf de copt
extract vanilie
2 oua
Pentru sos:
100g ciocolata neagra (am folosit cu portocale)
1 cub unt
2 banane
40 ml lapte (cantitatea poate varia in functie de textura pe care doriti sa o aiba sosul)
Primul amestec:
Topim untul in lapte si separam ouale. Punem galbenusurile in amestecul de unt si lapte si adaugam vanilia.
Al doilea amestec:
Punem faina intr-un bol, adaugam praful de copt si facem un gol in centru.
Primul amestec (de lapte) se toarna in golul facut in cel de-al doilea amestec.
Batem albusurile spuma impreuna cu zaharul. Le adaugam in compozitia de mai sus, amestecandu-le usor de sus in jos.
Incalzim aparatul, il ungem cu unt topit si turnam cu un polonic aluatul, astfel incat marginile aparatului sa ramana libere. Lasam 2-3 minute (in functie de aparatul folosit) sa se coaca si sunt gata!
Le-am servit cu banane si cu un strop de ciocolata neagra facuta la bain marie, un cub de unt si putin lapte.
Enjoy it!
0 Notes