Biscotti cu ciocolata si fistic

  • Biscotti cu ciocolata si fistic
  • Biscotti cu ciocolata si fistic
  • Biscotti cu ciocolata si fistic
  • Biscotti cu ciocolata si fistic
  • Biscotti cu ciocolata si fistic
Nota:
Servings:
6-8
Timp total:
75 min
Nota din partea autorului:
Acesti biscotti cu ciocolata si fistic sunt absolut sublimi!
Ingrediente

100 gr unt nesarat la temperatura camerei
200 gr zahar brun fin
2 oua
275 gr faina
50 gr pudra de cacao
1 lingurita de bicarbonat
125 gr fistic curatat
75 gr fulgi cicocolata neagra

Instructiuni

Originari din Italia, acum putem gasi biscotii in cafenele din toata lumea – sunt combinatia perfecta cu o cafea buna!
Se incalzeste cuptorul la 180° C ( daca folositi functia cu ventilator atunci la 160° C ) . Se acopera cu un strat subtire de unt doua foi de copt mari .
Intr- un castron mare, se mixeaza untul si zaharul impreuna pana cand capata culoarea bej si compozitia devine pufoasa. Se adauga cate un ou treptat. Apoi se cerne faina impreuna cu pudra de cacao si cu bicarbonatul de sodiu si se incorporeaza in compozitie cu grija. Se adauga si fisticul impreuna cu fulgii de ciocolata.
Se pune amestecul pe o suprafata presarata cu faina si se formeaza doua suluri, de aproximativ 30 * 7 cm . Se transfera cu grija pe una dintre foile de copt si se lasa la cuptor pentru 30 de minute. Se scot din cuptor si se lasa la racit timp de 10 minute, dupa care se taie in felii de 1 cm grosime. Se reduce temperatura cuptorului la 150 ° C ( ventilator 130° C ).
Se aranjeaza pe cealalta foaie de copt si le lasam in cuptor pentru inca 20-25 de minute, sau pana cand acestea se usuca si devin crocante . Dupa ce se scot din cuptor, se lasa pe un gratar la racit.
Biscotti se pot pastra in recipiente inchise ermetic timp de 2 saptamani.

Enjoy it!

Votati aceasta reteta:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

0 Notes

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

%d blogeri au apreciat: