Popsicle cu capsuni si prosecco
iulie 3rd, 2016
350 gr faina cu agent de crestere
1 lingurita bicarbonat de sodiu
250 gr zahar fin brun, plus 25 gr pentru topping
1 lingurita scortisoara pudra
350 ml lapte batut
2 oua, usor batute
150 gr unt, topit si racit
200 gr zmeura (proaspata sau congelata)
Se preincalzeste cuptorul la 200 C. Se pun 12 forme de hartie intr-o tava speciala de briose.
Se amesteca faina, bicarbonatul de sodiu, sarea, cele 250 gr de zahar brun si scortisoara. se adauga laptele batut, ouale si untul topit si racit si se amesteca bine pentru a forma un aluat.
Se pastreaza 24 de fructe de zmeura pentru a le pune deasupra, apoi se
pun restul in aluat si se mixeaza cu grija.
Se imparte aluatul in mod egal in formele pregatite, apoi se pune pe fiecare briosa zmeura pastrata, fara a le impinge inauntru.
Se coc timp de 20 de minute sau pana cand capata o culoare aurie. Se scot din cuptor se presara zaharul brun deasupra si se mai lasa in cuptor timp de 10 minute.
Se scot din cuptor si se lasa putin la racit. Sund delicioase atat calde, cat si reci.
Enjoy it!
0 Notes