Ciupercute cu branzeturi

  • Ciupercute cu branzeturi
  • Ciupercute cu branzeturi
  • Ciupercute cu branzeturi
  • Ciupercute cu branzeturi
  • Ciupercute cu branzeturi
  • Ciupercute cu branzeturi
Nota:
Servings:
2
Timp total:
40 min
Nota din partea autorului:
Ciupercile umplute sunt atat de gustoase.........
Ingrediente

10 ciuperci champignon
50 gr branza burduf
30 gr parmezan
30 gr brie
30 gr branza cu mucegai albastru

Pentru salata:
2 Lg ulei de masline aromatizat cu lamaie
1 Lg otet balsamic
Sare
Ierburi aromatice uscate : cimbrisor, rozmarin, oregano, busuioc

Instructiuni

In primul rand se spala si se curata ciupercile. Le asezam pe o tava tapetata cu hartie de copt si incepem sa le umplem.

Pentru ca aveam diferite tipuri de branza prin frigider m-am gandit sa le umplu diversificat. Am ales branza de burduf, parmezan, branza cu mucegai albastru si brie pe care le-am maruntit. (pe cele umplute cu brie le puteti sara, dar restul nu au avut nevoie pentru ca era branza destul de sarata)

Se dau la cuptor (preincalzit)  pentru 25 -30 minute la 200C, iar in ultimele 5 minute le-am pus pe functia grill a cuptorului pentru a se forma o crusta crocanta deasupra.

Astazi am servit aceasta reteta delicioasa de ciuperci cu o salata alcatuita dintr-un amestec de frunze, ulei aromatizat cu lamaie, otet balsamic si ierburi aromatice – cimbrisor, oregano, busuioc  si rozmarin.

Enjoy it!

Votati aceasta reteta:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (16 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

0 Notes

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

%d blogeri au apreciat: