Popsicle cu capsuni si prosecco
iulie 3rd, 2016
10 ciuperci champignon
50 gr branza burduf
30 gr parmezan
30 gr brie
30 gr branza cu mucegai albastru
Pentru salata:
2 Lg ulei de masline aromatizat cu lamaie
1 Lg otet balsamic
Sare
Ierburi aromatice uscate : cimbrisor, rozmarin, oregano, busuioc
In primul rand se spala si se curata ciupercile. Le asezam pe o tava tapetata cu hartie de copt si incepem sa le umplem.
Pentru ca aveam diferite tipuri de branza prin frigider m-am gandit sa le umplu diversificat. Am ales branza de burduf, parmezan, branza cu mucegai albastru si brie pe care le-am maruntit. (pe cele umplute cu brie le puteti sara, dar restul nu au avut nevoie pentru ca era branza destul de sarata)
Se dau la cuptor (preincalzit) pentru 25 -30 minute la 200C, iar in ultimele 5 minute le-am pus pe functia grill a cuptorului pentru a se forma o crusta crocanta deasupra.
Astazi am servit aceasta reteta delicioasa de ciuperci cu o salata alcatuita dintr-un amestec de frunze, ulei aromatizat cu lamaie, otet balsamic si ierburi aromatice – cimbrisor, oregano, busuioc si rozmarin.
Enjoy it!
0 Notes