Popsicle cu capsuni si prosecco
iulie 3rd, 2016
8 fire de sparanghel verde
200 gr branza de capra tartinabila
2 Lg ulei de masline
condimente uscate: salvie, rozmarin, busuioc, oregano, menta, cimbru
8 felii de paine dintr-o bagheta
8 felii de prosciutto parma
piper proaspat macinat
Crema de branza: se amesteca branza de capra cu uleiul de masline si condimentele uscate pana devin o crema omogena. Daca este nevoie, se asezoneaza cu sare si piper.
Clatim sparanghelul si taiem partea lemnoasa a acestuia. Il fierbem 2-3 minute in apa clocotita cu sare, dupa care il scoatem intr-un castron cu apa rece si cuburi de gheata pentru a-i opri fierberea si pentru a-i pastra culoarea verde. Se scurge apoi sparanghelul pe hartie absorbanta.
Taiem din bagheta noastra 8 felii de paine si le bagam cateva minute la cuptor pentru a le praji. Se ung feliile de paine cu crema de branza.
Infasuram fiecare varf de sparanghel intr-o fasie de prosciutto si le punem cate 2 minute pe un gratar incins pentru a le rumeni un pic.
Asezam sparanghelul pe feliile de paine si presaram putin piper proaspat macinat.
Enjoy it!
0 Notes