Crostini cu sparanghel

  • Crostini cu sparanghel
  • Crostini cu sparanghel
  • Crostini cu sparanghel
  • Crostini cu sparanghel
  • Crostini cu sparanghel
  • Crostini cu sparanghel
Nota:
Servings:
2
Timp total:
20 min
Nota din partea autorului:
Un aperitiv elegant pentru orice ocazie!
Ingrediente

8 fire de sparanghel verde
200 gr branza de capra tartinabila
2 Lg ulei de masline
condimente uscate: salvie, rozmarin, busuioc, oregano, menta, cimbru
8 felii de paine dintr-o bagheta
8 felii de prosciutto parma
piper proaspat macinat

Instructiuni

Crema de branza: se amesteca branza de capra cu uleiul de masline si condimentele uscate pana devin o crema omogena. Daca este nevoie, se asezoneaza cu sare si piper.

Clatim sparanghelul si taiem partea lemnoasa a acestuia.  Il fierbem 2-3 minute in apa clocotita cu sare, dupa care il scoatem intr-un castron cu apa rece si cuburi de gheata pentru a-i opri fierberea si pentru a-i pastra culoarea verde. Se scurge apoi sparanghelul pe hartie absorbanta.

Taiem din bagheta noastra 8 felii de paine si le bagam cateva minute la cuptor pentru a le praji. Se ung feliile de paine cu crema de branza.

Infasuram fiecare varf de sparanghel intr-o fasie de prosciutto si le punem cate 2 minute pe un gratar incins pentru a le rumeni un pic.

Asezam sparanghelul pe feliile de paine si presaram putin piper proaspat macinat.

Enjoy it!

Votati aceasta reteta:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (14 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

0 Notes

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

%d blogeri au apreciat: