Popsicle cu capsuni si prosecco
iulie 3rd, 2016
1 foaie de aluat fraged
pesto de busuioc
12-15 rosii cherry taiate in felii subtiri
200 gr branza bocconcini
cateva frunze de busuioc proaspat
sare si piper
Aceste mini tarte dragute sunt aperitivul perfect, mai ales atunci cand ai invitati la masa! Sunt gata imediat si sunt super delicioase.
Se inalzeste cuptorul la 220˚C ( daca folositi functia cu ventilator al cuptorului la 200˚C). Cu ajutorul unui pahar sau a unei forme speciale de taiat se formeaza cercuri din foaia de aluat. Se aseaza aceste cerculete pe o foaie de copt, se inteapa cu furculita si se coc in cuptor pentru 10 minute.
Peste ele se imprastie cate o jumatate de lingurita de pesto de busuioc, apoi o felie de rosie, branza, rosie si apoi iar branza. Se asezoneaza cu sare si piper si se dau la cuptor pentru doua minute, atat cat sa se inmoaie putin branza.
Se decoreaza fiecare mini tarta cu o frunza proaspata de busuioc.
Enjoy it!
0 Notes