Popsicle cu capsuni si prosecco
iulie 3rd, 2016
1 plic de gelatina pudra
60 ml lapte
1 l smantana pentru frisca
110 gr zahar pudra
1 pastaie vanilie
100 gr ciocolata alba
4-5 bucati de fructul pasiunii
o lingurita zahar pudra
Acest desert este minunat atunci cand aveti musafiri pentru ca poate fi pregatit in avans, si in plus este un desert, fin , delicat si foarte gustos cu care veti impresiona!
Mai intai se aseaza gelatina intr-un bol mic, se toarna laptele peste ea si se lasa sa stea timp de 2-3 minute. Se pune smantana, zaharul si semintele de la pastaia de vanilie intr-o cratita la foc mediu si se aduce la fierbere. Se adauga ciocolata si se amesteca pana cand acesta se topeste si compozitia devine omogena. Se adauga laptele amestecat cu gelatina si se amesteca pana cand aceasta se dizolva.
Se strecoara amestecul si se toarna in recipiente de 125 ml. Se lasa la frigider pentru 4-6 ore sau pana cand acestea se intaresc.
Inainte de a o servi se amesteca pulpa de la fructul pasiunii cu o lingurita zahar pudra (dupa gust) si se pune sosul peste panna cotta.
Enjoy it!
0 Notes