Popsicle cu capsuni si prosecco

  • Popsicle cu capsuni si prosecco
  • Popsicle cu capsuni si prosecco
  • Popsicle cu capsuni si prosecco
  • Popsicle cu capsuni si prosecco
  • Popsicle cu capsuni si prosecco
Nota:
Servings:
6-8
Timp total:
15 min
Nota din partea autorului:
Aceste popsicle sub forma de cocktail congelat sunt modul perfect de a incepe orice petrecere, cu vin spumant, fructe proaspete si sirop de soc !
Ingrediente

400 gr capsuni
2 linguri de zahar
4 lingurite de sirop de soc
2 lingurite suc lamaie
200 ml Prosecco rece

Instructiuni

Aceste popsicle sub forma de cocktail congelat sunt modul perfect de a incepe orice petrecere, cu vin spumant, fructe proaspete si sirop de soc !
Se mixeaza capsunile intr-un blender impreuna cu zaharul pudra , siropul de soc si sucul de lamaie. Pentru a indeparta semintele de la capsuni se trece amestecul printr-o sita fina si apoi se amesteca cu prosecco.
Se pune compozitia in forme, dar se lasa un spatiu in partea de sus pentru a permite dilatarea amestecului.
Se pun betele in compozitie, daca nu reusiti deoarece amestecul e destul de lichid se lasa o ora la congelator, se scot se infig betele si apoi se mai lasa 6-8 ore pana cand se intaresc. Daca se scot mai greu din forme, se pune forma in apa calduta timp de 10 secunde si apoi vor iesi foarte usor.
Popsicle alcoolice se topesc mai repede, astfel vor trebui servite imediat!
Aceste popsicle se pot consuma in decurs de o saptamana.

Enjoy it!

Votati aceasta reteta:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

0 Notes

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

%d blogeri au apreciat: