Popsicle cu capsuni si prosecco
iulie 3rd, 2016
2 tortilla
pesto
mozzarella
branza feta
branza de oaie pecorino
1 zucchini
1 ardei gras rosu
2 ciuperci mari
2 linguri ulei de masline extra virgin
sare si piper
Acesta fiind primul meu articol, cel prin care noi “facem cunostinta”, m-am gandit sa încep cu ceva simplu: o reteta delicioasa si usoara de quesadilla cu legume la gratar, branza feta si pesto.
Vom începe cu legumele pe care, dupa taiere, le stropim cu doua linguri de ulei de masline si le condimentam cu sare si piper. Apoi le punem pe gratar (sau pe o tigaie grill) timp de aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Cand sunt gata si au stat si 5 minute sa se raceasca, le taiem în bucatele mici.
Începem asamblarea: pe fiecare quesadilla punem cate doua linguri de pesto si întindem pe toata suprafata. Eu am folosit unul cumparat, dar o sa va dau în curand si o reteta foarte buna ca sa îl puteti face acasa. Mozzarella rasa o presaram pe jumatate din fiecare tortilla si împartim în mod egal legumele la gratar. Peste legume presaram branza feta si branza de oaie pecorino.
La sfarsit împaturim tortilla pe jumatate si o punem pe gratarul electric sau pe un gratar de aragaz. Mie îmi place sa pun putin unt pe partea superioara, dar nu este obligatoriu.
Serviti cu salsa sau cu orice sos va place.
Enjoy it!
0 Notes