Popsicle cu capsuni si prosecco
iulie 3rd, 2016
250 gr rucola
250 gr baby spinach
200 gr rosii cherry
250 gr mozarella de bivolita
3 Lg ulei de masline
3 crengute busuioc proaspat
sare si piper
Se spune ca este cea mai populara reteta italiana de salata datorita combinatiei de arome spectaculoase. Eu va pot spune ca este o salata pe care o mananc cu placere de fiecare data, adica aproape saptamanal.
Se amesteca rucola cu baby spinach si se pun rosiile cherry taiate pe jumatate peste salata. Se asezoneaza cu sare si piper. Se ia mozarella, cea de bivolita este senzationala, si se rupe (nu se taie – sfatul italienilor) peste verdeata si rosiile noastre.
Se amesteca uleiul de masline cu busuiocul maruntit si se toarna peste salata.
In Italia este servita ca aperitiv, dar se poate manca si ca fel principal cand ne dorim ceva usor si proaspat.
Enjoy it!
0 Notes