Popsicle cu capsuni si prosecco
iulie 3rd, 2016
4 felii de paine (cea cu seminte e deosebita)
6 Lg pesto
10 felii cascaval afumat ( sau chiar si mozarella)
cateva frunze de spanac proaspat
200 gr branza de capra moale
1 cub unt
Pentru pesto:
2 catei de usutoi zdrobiti
2 fileuri de ansoa
1 Lg suc lamaie
5 fire patrunjel
20 fire chives (frunze de ceapa)
2 frunze busuioc
6 frunze spanac
1 crenguta oregano
cateva frunze de rucola
4 Lg ulei de masline
sare si piper dupa gust
Pentru aceasta reteta incepem cu prepararea sosului pesto: se pun toate ingredientele intr-un robot de bucatarie si se mixeaza pana cand se obtine o pasta fina. La sfarsit se condimenteaza cu sare si piper, dar sa aveti grija cu sarea pentru ca fileurile de ansoa sunt foarte sarate.
Se ung toate feliile de paine cu sosul de pesto obtinut. Se aseaza bucatile de cascaval afumat, branza de capra maruntita, cateva frunze de spanac proaspat si la sfarsit punem iar cascaval.
Punem si cea de-a doua felie de paine 🙂 , pe care putem sa o ungem cu putin unt pe deasupra pentru a prinde o crusta aurie la gratar.
Se incalzeste gratarul electric si se pun sandwich-urile pentru 4-5 minute, timp suficent pentru a se contopi toate aromele.
Noi le-am servit si cu o salata simpla din multe “frunze verzi” peste care am ras niste parmezan!
Enjoy it!
0 Notes