Popsicle cu capsuni si prosecco
iulie 3rd, 2016
1 buc vanata
1 buc zucchini
3 fire ceapa verde
1 legatura mare marar
150 gr bulion/sos rosii (cel facut in casa este minunat)
150 gr branza telemea rasa
4 felii mozarella
sare si piper
Taiem vanata si zucchini in doua pe lungime. Scobim pulpa celor doua legume, lasand un cm pe margini pentru a sustine umplutura.
Amestecam pulpa cu ceapa verde tocata marunt, cu mararul si cu bulionul. Dupa ce am amestecat bine, adaugam si branza rasa si asezonam cu sare si piper.
Punem vinetele si zucchini intr-o tava tapetata cu foaie de copt si umplem fiecare jumatate cu amestecul de mai sus.
Le dam la cuptorul preincalzit la 180C pentru 15 minute, dupa care adaugam cate o felie de mozarella pe fiecare leguma umpluta si la mai lasam 10 – 15 min pana se rumenesc uniform.
Sunt absolut delicioase!
Enjoy it!
0 Notes