Popsicle cu capsuni si prosecco
iulie 3rd, 2016
Pt 12 muffins
265 g faina
1 lingura praf de copt
½ lingurita sare
200 g zahar
290 g smantana. Se pot face si cu iaurt sau o combinatie intre cele doua
60 g unt topit
1 ou mare
Afine (daca folositi congelate sa nu le dezghetati în prealabil)
Fulgi de ciocolata sau ciocolata rasa
Este o reteta foarte rapida pentru un desert atat de delicios!
Compozitia lichida: Se bate oul cu zaharul. Se adauga smantana si untul topit.
Compozitia solida: Se amesteca faina cu praful de copt, sarea, fulgii de ciocolata si la final afinele.
Se amesteca cele doua compozitii prin rasturnare (cea lichida în cea uscata) si se amesteca usor.
Se umple o tava speciala pentru cupcakes si se baga la cuptor la 180 grade cam 20-25 minute pana se rumenesc si prind o culoare aurie.
Enjoy it!
0 Notes