Popsicle cu capsuni si prosecco
iulie 3rd, 2016
500 gr buchetele broccoli
1 morcov
1 ceapa
1 Lg ulei de masline
1 cub de unt
3 Lg legume deshidratate (morcovi, telina si ardei gras)
parmezan
sare
Aceasta reteta este foarte simpla si este atat de potrivita unei zile reci de iarna!
Asa cum v-am mai povestit broccoli-ul este o leguma hranitoare si o sursa importanta atat de vitamine si minerale, cat si de acid folic, calciu, fier si potasiu. Cercetatorii au descoperit ca o cana de broccoli fiert contine 74 mg de calciu si 123 mg de vitamina C.
In primul rand punem ceapa si morcovul, maruntite in putin unt amestecat cu uleiul de masline. Le calim cateva minute. Punem la fiert apa impreuna cu sare si punem buchetelele de broccoli si legumele deshidratate inauntru. Cam in 10 minute broccoli ar trebui sa fie fiert.
Se scurge jumatate din apa in care a fiert si se adauga ceapa si morcovul. Se paseaza toata compozitia cu ajutorul unui blender. Daca supa nu e de consistenta dorita mai puteti adauga din apa in care a fiert broccoli.
Se adauga parmezan ras si se amesteca. Se serveste cu crutoane si cu un surplus de parmezan, daca va place asa!
Enjoy it!
0 Notes