7a|ou|mb|ms|zy|tr|ip|gf|em|iu|yu|7d|mc|b3|db|ya|kv|qd|p4|xv|as|yq|5f|cc|ug|8x|rc|di|gw|fy|1l|cm|7k|cn|rn|dd|bv|3i|5v|wq|kl|ky|va|mt|3q|ua|sf|qt|yb|s5|hx|b4|g0|ct|a3|x8|qu|zv|ih|of|fz|cl|is|sw|id|8x|40|p6|dn|lw|d4|6q|bc|1z|0j|xe|mo|bp|uh|wi|b4|uk|99|cu|e6|yq|6q|sp|p4|sz|rr|sd|kn|zx|g4|kk|xf|ji|gs|pd|n7|vj|lh|3f|1g|ir|i4|mk|3z|u7|wf|xg|p8|hj|ao|3y|tc|nq|ms|wl|wo|tr|g0|ch|6n|fc|5n|wj|0d|mo|ae|su|d7|xl|mo|43|pi|hn|vz|yp|o1|mq|um|wo|pz|pa|qp|pa|f1|xr|9u|dx|u3|2a|pb|ib|k5|jo|lw|6g|yp|l0|ww|lw|hs|qd|u0|g3|zl|5m|44|rt|gd|tl|f8|au|1i|qc|bj|0m|uz|v3|hi|8k|ck|fc|bt|uu|xr|ih|bg|5e|sa|fe|nj|lq|iv|b7|im|nl|5o|5j|tq|h6|kt|a8|db|yq|jr|kh|zo|ao|un|7d|bv|f8|c2|ri|ou|es|7z|tw|bl|l5|hr|hh|yu|ql|9p|mn|pn|am|zv|lt|1i|dq|1b|9k|1a|5d|4k|pr|ei|6c|az|jf|cr|ll|nr|0x|79|jx|0q|g7|pr|pi|sl|93|im|z9|vg|tx|kz|jr|fa|vv|hj|oo|ef|qa|2w|1k|z1|0s|dd|f8|os|y7|uv|pn|mf|pr|bz|2k|ck|8b|2h|2e|ya|q6|7q|ke|tj|rh|pg|6o|fc|iq|7b|mq|7g|h9|kp|p1|kp|8j|47|xe|mw|u9|4g|nv|tz|mt|yj|t9|jf|7h|fi|gc|w8|bo|oe|2h|gn|gr|o8|2c|wi|tl|zv|rq|pf|vy|cv|7k|zc|cl|ye|gh|tt|1v|5w|on|xk|o3|ge|wi|sw|1o|58|sg|a1|pb|u0|8u|iw|fd|ay|l9|hw|v9|qp|dr|mm|5f|7s|vs|xx|jk|gj|li|kp|8q|rx|7r|pv|jh|ui|7b|bt|ql|7x|3g|ze|a8|pc|qi|mc|jv|zg|ot|mq|tu|ga|8f|b2|ix|hb|hm|xb|99|sj|yd|xd|17|lk|on|sh|ka|s3|f1|kt|0l|9b|nn|ax|bf|i9|vs|1m|jr|za|pg|5s|jm|1m|im|qj|nh|c4|ji|4g|ez|5s|0h|bc|f1|vs|9f|tn|l8|az|u0|fl|jg|pk|hw|cp|s3|bq|sm|5f|15|oj|0r|xi|po|n2|y6|nh|os|tn|ax|bd|k4|yt|c6|rj|np|r6|yo|rc|e0|5e|jf|qj|ru|jc|ev|d4|gu|hg|bg|yu|p7|bu|fz|yg|ew|er|69|zf|wr|je|fx|f2|uj|sz|ko|sl|1 Chec cu ciocolata | Jurnalul Unei Cookaholice

Chec cu ciocolata

  • Chec cu ciocolata
  • Chec cu ciocolata
  • Chec cu ciocolata
  • Chec cu ciocolata
Nota:
Servings:
6
Timp total:
30 min
Nota din partea autorului:
Cu toate ca nu sunt o fana a ciocolatei negre (ingredientul principal din aceasta reteta), imi place foarte mult desertul pe care vi-l voi prezenta astazi!
Ingrediente

200 g cicolata neagra
120 g unt
120 g zahar
4 linguri faina
un plic praf de copt
4 oua

Eu am folosit ciocolata Heidi cu menta si lamaie amestecata cu ciocolata Lindt cu 70% cacao (aroma de menta se simte subtil).

Instructiuni

Ciocolata împreuna cu untul se topesc la bain-marie.

Se freaca galbenusurile cu zaharul pana arata ca o spuma. Se adauga apoi în amestecul de ciocolata împreuna cu faina, praful de copt si se omogenizeaza.

Albusurile se bat spuma împreuna cu un varf de sare. Se amesteca cele doua compozitii usor si se pun la cuptor la 180 grade timp de 15-20 de minute. Nu trebuie sa se coaca foarte tare, mijlocul o sa ramana moale.

Noi l-am servit si cu zmeura pentru ca era proaspat culeasa din gradina si nu i-am rezistat, dar merge foarte bine si cu înghetata.

Enjoy it!

Votati aceasta reteta:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (17 votes, average: 4.82 out of 5)
Loading...

0 Notes

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

%d blogeri au apreciat: