Popsicle cu capsuni si prosecco
iulie 3rd, 2016
400 gr paste scoica (conchiglioni)
500 gr spanac
250 gr branza ricotta
250 gr perlute de branza
600 gr pasta de tomate
250 ml supa legume
parmezan ras fin
sare
piper proaspat macinat
ulei de masline
Se fierbe apa cu putina sare si apoi se pun pastele la fiert in jur de 5 minute, astfel incat sa ramana “al dente”. Se scurg si se lasa la racit.
Se soteaza spanacul cu putin ulei de masline si sare dupa gust. Se lasa la scurs si racit. Intre timp se prepara si supa de legume (morcovi, telina, ardei gras, etc).
Se amesteca pasta de tomate cu supa de legume strecurata si branza ricotta cu perlutele de branza si cu spanacul scurs. Se asezoneaza cu sare si piper.
Cu ajutorul unei lingurite se umple fiecare pasta cu amestecul de branza si spanac.
In tava de copt se pune putin ulei de masline si amestecul de tomate cu supa. Se aseaza cu grija, cu fata in sus, fiecare pasta umpluta.
Se acopera cu parmezan ras si se pun in cuptorul preincalzit la 180 C pentru o ora sau pana cand pastele devin moi.
Enjoy it!
0 Notes