Popsicle cu capsuni si prosecco
iulie 3rd, 2016
un pachet de branza halloumi
3 rosii
3 castraveti
2 ardei grasi
o punga de salata ( eu am folosit Cosmopolitana)
sare
1 Lg ulei de masline
1 lg otet balsamic
1 lg ierburi uscate : rozmarin, cimbrisor, boia ardei dulce, piper rosu, busuioc
Branza halloumi este o specialitate cipriota, de culoare alba, obtinuta din lapte de capra si oaie. Este foarte sarata, asa ca trebuie spalata bine inainte de a o gati.
Se taie branza in felii de 1 cm si se pune pe gratarul incins in prealabil. Se lasa cate 2-3 minute pe fiecare parte.
Am facut o salata din ardei, rosii, castraveti si amestecul de frunze din salata cosmopolitana ( Latuga bowl, Rucola, Lolo Rossa, si Baby Spinach) peste care am adaugat uleiul de masline cu ierburile aromatice si la sfarsit am pus si otetul balsamic.
Salata din aceasta reteta poate fi servita in amestec cu branza taiata cubulete sau alaturi de aceasta.
Enjoy it!
0 Notes