Popsicle cu capsuni si prosecco
iulie 3rd, 2016
300 gr sfecla rosie fiarta
2 castraveti mici
250 gr iaurt grecesc
1 catel mic de usturoi
1/2 legatura mare de menta
1 lingurita zahar
sare
piper proaspat macinat
Pentru ca este vara si simtim nevoia de multe ori de ceva racoros si gustos, azi va propun o reteta delicioasa cu sfecla rosie, iaurt grecesc si menta. Poate fi o excelenta garnitura pentru friptura sau un aperitiv de succes cand este servit cu lipii calde. Aceasta reteta este inspirata din numarul de aprilie al Revistei GoodFood.
Se fierbe sfecla rosie, se da pe razatoarea mare si se scurge bine.
Castravetii ii taiem pe jumatate, indepartam semintele si ii tocam cubulete. Se rade usturoiul foarte fin sau se zdrobeste iar menta se toaca fin, pastrandu-se cateva frunze pentru decor.
Se pune sfecla rosie, mare parte din castravete (pastram cateva cubulete pentru decor), iaurtul, usturoiul, menta, zaharul, sarea si piperul proaspat macinat intr-un bol mare si se amesteca bine toate ingredientele.
Inainte de servire se presara deauspra castravetele ramas si frunzele intregi de menta. Absolut delicios!
Enjoy it!
0 Notes