Popsicle cu capsuni si prosecco
iulie 3rd, 2016
2 zucchini
ulei de masline
60 gr parmezan proaspat ras
50 gr pesmet
putina sare
piper negru proaspat macinat
Aceasta reteta transforma o leguma obisnuita intr-un snack gustos si sanatos.
Chips-urile rezultate sunt uimitor de crocante, cu toate ca ele sunt doar coapte, si nu prajite.
Taiati zucchini in felii rotunde subtiri. Amestecati-le cu ulei de masline. Combinati intr-un bol parmezanul cu pesmetul, sare si putin piper. Treceti feliile de zucchini prin amestecul creat, astfel incat sa fie acoperite in mod egal pe ambele parti.
Asezati feliile de zucchini, intr-un singur strat, pe o tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu putin ulei de masline si introduceti-le in cuptorul preincalzit la 230 grade Celsius.
Lasati-le la cuptor timp de 25 – 30 de minute pana cand devin maronii si se rumenesc.
Serviti-le imediat.
Enjoy it!
0 Notes