Popsicle cu capsuni si prosecco
iulie 3rd, 2016
600 gr masline verzi umplute cu branza/ardei
60 gr faina
90 gr pesmet
2 oua
piper
3 lg boia ardei iute
2 lg usturoi pudra
1 lg verdeturi uscate
150 ml ulei de masline
Cu acesta reteta sigur veti avea succes! Intr-un bol amestecati faina cu usturoiul, boiaua si restul de condimente. Intr-un alt bol se bat ouale si in cel de-al treilea veti pune pesmetul.
Se iau maslinele si se dau intai prin amestecul de faina si condimente. Continuam sa le dam prin ou si apoi prin pesmet astfel incat sa fie acoperite pe intreaga suprafata. Pentru a ajuta formarea unei cruste, maslinele trebuie lasate cam 15 minute pe o farfurie pana cand se va intari pesmetul.
Se prajesc maslinele in ulei de masline incins in cateva transe. Se pot servi atat calde, cat si reci. Pot insoti o bere rece in zilele de vara!
Enjoy it!
0 Notes