Popsicle cu capsuni si prosecco
iulie 3rd, 2016
4 oua
pancetta
1/2 ceapa rosie
1/2 ardei gras
15 fire chives
cateva masline
30 gr branza
20 gr cascaval
1 cubulet unt
sare si piper
putin parmezan
Diminetile de weekend au intotdeauna miros de omleta, cel putin pentru mine. De fiecare data incerc diverse combinatii, dar de cele mai multe ori nu apuc sa mai fac si poze deoarece micul dejun in weekend se serveste in jur de ora 13:00 si imi este foarte foame si atunci totul decurge mult mai repede.
La acesta reteta din fericire am apucat sa fac poze asa ca o sa va impartasesc aceasta bunanate care se prepara foarte rapid si este foarte buna.
Se incalzeste o tigaie care se poate folosi si la cuptor. Se adauga o lingura de unt si dupa ce acesta se topeste adaugam si ceapa rosie maruntita. Dupa cateva minute adauam pancetta si lasam pana cand incepe sa se rumeneasca putin si apoi punem si ardeiul gras.
Ouale le amestecam cu maslinele feliate, branza, cascavalul si chives. Le asezonam cu sare si piper proaspat macinat. Le turnam peste pancettta si le mai lasam pe foc 2-3 minute dupa care le bagam in cuptorul preincalzit la 160 de grade timp de 5-8 minute pana cand omleta noastra devine pufoasa.
O scoatem din cuptor si radem putin parmezan peste ea, pentru ai da si mai multa savoare. Se poate servi cu orice crema de branza sau simpla cu paine prajita.
Enjoy it!
0 Notes