Oua posate

  • Autor:
  • Data:
    17/7/13
  • Categoria:
  • Oua posate
  • Oua posate
  • Oua posate
  • Oua posate
  • Oua posate
Nota:
Servings:
2
Timp total:
15 min
Nota din partea autorului:
Ceva delicios la micul dejun!
Ingrediente

1 lg otet
2 oua de tara (sunt cele mai bune)
2 felii de paine
150 gr branza de capra tartinabila
o mana de rucola
frunze de baby spinach
2 felii prosciutto crudo
sare si piper
putin parmezan ras

Instructiuni

O reteta sanatoasa si gustoasa pentru un mic dejun perfect!

Mai intai punem intr-o craticioara apa la fiert cu putin otet. Cand a inceput sa fiarba apa, dam de pe foc oala si punem cu grija cele doua oua in apa. Cel mai usor este sa aveti ouale sparte intr-un recipient mai mic, pentru a le putea pune in apa usor.

Tot farmecul la ouale posate este ca galbenusul sa fie moale, asa ca dupa ce ati pus ouale in apa, se pune cratita inapoi pe foc mic si se lasa cam 3 minute pentru a fi gatite mediu. Cand sunt gata, se scot ouale cu o spumiera cu grija ca sa nu se sparga.

Se prajesc cele doua felii de paine si se ung cu branza de capra. Deasupra punem cateva frunze de rucola si de baby spinach si feliile de prosciutto crudo. La final punem si cele doua oua, pe care le asezonam cu sare si piper proaspat macinat si radem si niste parmezan.

Enjoy it!

Votati aceasta reteta:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (22 votes, average: 4.82 out of 5)
Loading...

0 Notes

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

%d blogeri au apreciat: