Popsicle cu capsuni si prosecco
iulie 3rd, 2016
4 pui coquelet
2 capatani usutori
4 Lg ulei de masline
un cub unt
cateva fire rozmarin
cateva fire cimbru
boia ardei dulce/picant
fulgi de chilli
4 catei de usturoi zdrobiti
sare si piper
In primul rand sa va povestesc putin despre acesti puisori: coquelet-ul este un puisor de ferma, crescut in Bretagne. Este renumit pentru gustul sau autentic, de pui de tara. Acest puisor are o alimentatie naturala, 100% vegetala. (informatii luate de pe site de la Edenia). Se gasesc congelati in majoritatea supermaketurilor.
Am pregatit un ulei aromatizat din ingredientele specificate si cu acest amestec am acoperit puisorii pe care i-am lasat asa cateva ore in frigider pentru aromatizarea lor. (se pot lasa si peste noapte)
Se incinge cuptorul la 200C, se aseaza intr-o tava puisorii impreuna cu cele 2 capatani de usuroi si se lasa la cuptor 40-50 minute pana cand devin aurii si crocanti. Alaturi de puisori se vor coace si cele 2 capatani de usturoi care vor deveni moi si cremoase si delicioase 🙂
Noi i-am servit cu cartofi cu verdeturi la cuptor!
O reteta care e foarte usor de pregatit si pe care musafirii cu siguranta o vor aprecia!
Enjoy it!
0 Notes