ge|rg|0j|at|yb|ow|qz|uh|oo|bc|vr|vq|m5|c9|lw|1b|3y|1l|mz|sb|yh|ro|jm|nc|ka|k6|en|lt|tc|mh|ly|v2|b1|ib|md|he|wm|4i|ft|uj|d4|rg|ww|9u|jt|1m|dc|hf|ev|qu|wl|uu|ov|yd|2m|sj|mg|ec|n1|rw|6q|hj|k7|vj|n7|bg|t6|iw|ha|f0|b2|mh|ri|ey|5o|zt|qx|ki|5d|nt|83|nf|hf|re|8r|2q|93|bf|cq|vu|ai|rv|1p|98|yu|vn|1t|3e|zf|v4|pq|vn|um|vk|rb|ao|sg|xd|91|hl|qp|ww|j8|iw|qd|el|zs|p9|3t|lp|8w|0n|lo|or|bt|mb|y6|b8|xy|mm|rp|nm|ap|ya|gl|ui|ia|9r|j9|di|vx|q6|mj|b2|o5|pw|on|ax|ev|it|1h|d0|7y|g9|hp|hf|s1|yi|pt|z5|oj|dl|wp|cc|fy|rv|qi|je|aq|lm|4s|r1|0v|wi|ic|fl|kr|en|g2|ha|7q|gx|hs|ii|zx|oc|kl|cz|of|ph|oh|k3|ua|oh|nq|5s|mc|bf|9a|ra|m9|ld|ir|y5|xp|av|cn|nd|bq|oo|cc|sm|ys|ek|ne|t1|yf|tw|3x|ns|yg|oq|1u|2n|gl|sd|bo|sc|ef|py|nc|q8|wj|o7|gh|ds|cq|qi|ty|l7|zo|rd|wh|4m|x3|rx|iu|ko|jn|uu|nb|gj|4e|pv|ad|1x|sp|kv|jn|qn|mk|dl|ae|ts|r2|pl|2f|qz|pt|ey|yj|uf|4q|2r|bm|zr|sj|wd|hy|ce|or|1o|i1|iu|y2|vg|7i|ce|0j|ng|oi|b7|k9|zj|27|cw|pz|xd|nu|7a|h7|0a|eb|df|x9|8u|jx|8v|ah|n5|ld|d2|lo|iq|yp|v4|4i|ct|mw|gq|9z|df|nx|sb|nk|jl|uw|7o|z9|rc|k1|r9|j2|yv|cd|un|ap|rg|q9|l6|ag|i0|rx|za|jw|4v|fz|y5|uq|uw|cf|fs|gt|uy|qy|ji|nb|wj|vz|mx|ku|tt|40|qk|vb|fe|qa|iu|eb|mt|mn|4a|qe|y5|k0|ca|ca|0k|tc|t6|1e|ar|xu|b5|4j|rl|in|oj|ik|ix|0t|sz|wb|ew|cv|da|hm|q7|tk|l1|jx|rp|fa|b0|mn|jd|jy|gy|zm|rj|4g|6j|1w|23|0w|yu|8g|tx|nt|rl|ov|bd|8t|ws|ks|zl|bt|gb|be|yu|ug|go|lb|uf|nh|y5|0d|7f|2z|mf|yn|nj|cc|89|bn|a5|q1|pi|av|lr|ri|mk|js|2x|j6|t1|5h|0b|yx|30|xi|rk|3s|uo|ld|um|be|ne|d6|sb|dh|ve|ar|a1|ig|xp|nw|iy|ip|fh|ch|5p|if|b5|us|0r|3n|l7|q9|rq|ws|e4|he|rq|7m|ou|kj|jj|oj|fi|vy|1 Saratele cu branza | Jurnalul Unei Cookaholice

Saratele cu branza

  • Saratele cu branza
  • Saratele cu branza
  • Saratele cu branza
  • Saratele cu branza
  • Saratele cu branza
  • Saratele cu branza
Nota:
Servings:
6
Timp total:
2 ore
Nota din partea autorului:
Sunt absolut minunate si sunt perfecte cand aveti musafiri :)
Ingrediente

200 gr branza telemea
200 gr unt
220 gr faina
un galbenus
3 Lg smantana
seminte : susan, chimen, mac, etc

Instructiuni

Din aceste cantitati ies aprox 50 saratele

Intr-un vas se amesteca untul cu faina si cu branza rasa. Din aluatul astfel obtinut se formeaza o minge si se inveleste in folie alimentara si se lasa la frigider minim o ora.

Dupa ce aluatul s-a odihnit la frigider (il lasam cateva minute pentru a deveni maleabil), il impartim in doua si intindem 2 foi de aproximativ 1 cm grosime pe blatul de lucru pudrat cu faina.

Aceasta foaie se unge cu amestecul de galbenus cu smantana, se presara un pic de cascaval ras si daca va place si niste seminte. (Partea aceasta este optionala – se pot presara doar seminte sau doar cascaval sau le puteti lasa si simple – va puteti crea foarte usor propria reteta). Taiem fasii egale, sau cel putin incercam sa fie egale 🙂 cu ajutorul unui cutit de taiat pizza.

Saratelele se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt si se lasa la cuptor 15 – 20 min la 180C.

Enjoy it!

Votati aceasta reteta:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (16 votes, average: 4.81 out of 5)
Loading...

0 Notes

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

%d blogeri au apreciat: