Popsicle cu capsuni si prosecco
iulie 3rd, 2016
500 ml lapte
150 ml ulei de palmier
1 Lg sare
4 Lg cu varf de faina
4 oua
2 cutii ciuperci Champignon
2 cepe
sare
piper proaspat macinat
o legatura mare de marar
400 gr cascaval
Rulada cu ciuperci si cascaval este un aperitv delicios, care poate fi servit oricand!
Intr-o craticioara se pun ingredientele pentru aluat – laptele, sarea, faina si uleiul. Faina se dizolva in lapte pentru a evita formarea de cocoloase. Se amesteca pana cand compozitia ajunge la consistenta unei ciulama. Dupa ce aceasta se raceste, se adauga cele 4 galbenusuri si se amesteca. Cele patru albusuri se bat spuma si se incorporeaza prin rasturnare.
Se pune compozitia intr-o tava de cuptor tapetata cu foaie de copt. Aluatul se coace timp de 25-30 minute in cuptorul preincalzit la 180.
Ceapa o maruntim cu ajutorul unui robot si o calim 2-3 minute in uleiul de masline amestecat cu unt. Se adauga si ciupercile taiate marunt si se asezoneaza cu sare si piper. Cand sunt gata se adauga mararul tocat marunt.
Aluatul copt il rasturnam pe o alta foaie de copt, punem jumatate din cascavalul ras, ciupercile si restul de cascaval.
Se ruleaza strans cu ajutorul hartiei de copt si se lasa la frigider cateva ore inainte de a o felia.
O puteti servi ca un aperitiv pentru masa de Craciun!
Enjoy it!
0 Notes