Popsicle cu capsuni si prosecco
iulie 3rd, 2016
300 gr fasole alba boabe la conserva
300 gr iaurt grecesc
200 gr somon afumat
1 legatura de marar tocata
2-3 linguri suc de lamaie
sare si piper
Aceasta reteta se prepara rapid si este aperitivul ideal atunci cand nu ai mult timp la dispozitie. Pasta aceasta de somon in combinatie cu iaurtul si fasolea este un preparat hranitor si foarte gustos.
Se amesteca in robotul de bucatarie fasolea cu iaurtul pana la omogenizare. Asezonam amestecul cu sare si piper proaspat macinat si sucul de lamaie. Rupem fasiile de somon in bucati mai mici si le adaugam in robot.
Punem si mararul tocat marunt, in functie de preferinte puteti micsora sau mari cantitatea de marar folosita. Tot amestecul se mixeaza cu robotul, dar la o viteza mai mica pret de cateva secunde pentru a nu sfarama pestele.
Am servit cu lipii cu ierburi mediteraneene pe care le-am preparat astfel: am rupt lipiile in bucati mai mici si le-am stropit cu putin ulei de masline. Le-am bagat in cuptorul preincalzit la 180 grade timp de cateva minute pana cand au devenit crocante.
Inainte de servire lasati pasta de peste minim o ora la frigider.
Enjoy it!
0 Notes