Popsicle cu capsuni si prosecco
iulie 3rd, 2016
2 catei usutroi
O lingura ulei de masline
Un cub de unt
2-3 fileuri de ansoa
1 zucchini mare
3 linguri pesto
2 rosii uscate la soare în ulei
250 gr fettuccine verzi cu spanac si busuioc (eu am folosit Giovanni Rana)
parmezan
piper
Se încalzeste o tigaie/un wok la foc mediu, cu lingura de ulei de masline, untul si usturoiul feliat. Se adauga apoi fileurile de ansoa si se soteaza un pic pana la adaugarea cubuletelor de zucchini. Se asezoneaza cu piper proaspat rasnit (chiar se simte diferenta) si se adauga rosiile uscate feliate.
Separat se fierb pastele în apa sarata, pentru cateva minute – timpul specificat pe ambalaj. Se scurg de apa si se amesteca cu sosul pesto. Se adauga si dovleceii si se amesteca totul. Se rade parmezan deasupra si se serveste imediat.
Cum spuneam, sunt simple si delicioase!
Enjoy it!
0 Notes